Online presentatie is nog nooit zo belangrijk geweest. Het internet is hét kanaal geworden om boodschappen over te brengen, informatie te verstrekken en koopgedrag te beïnvloeden. Wat het doel ook is, om dit succesvol te doen is een website of webshop nodig die aantrekkelijk en overtuigend is en die technisch goed in elkaar zit zodat hij gebruiksvriendelijk is voor bezoekers en – niet onbelangrijk – door de zoekmachines wordt gevonden, liefst met een zo hoog mogelijke ranking zodat er zoveel mogelijk bezoekers naar uw site of shop komen.

Wanneer u besluit een nieuwe website te laten maken of uw bestaande site te actualiseren dan kunnen wij dit organiseren. Wij werken veelvuldig samen met specialisten op het gebied van vormgeving, fotografie, het bouwen en onderhouden van websites, de hosting en beveiliging en het verzorgen van effectieve content. U heeft in principe één aanspreekpunt maar een volledig marketing team tot uw beschikking!

Hoe gaan wij te werk?
Het creëren van een website is altijd een proces. Een proces wat wij zorgvuldig willen doen, want het gaat uiteindelijk om het vertellen en presenteren van úw verhaal!
Grofweg bestaat het proces altijd uit de volgende stappen:

 1. Kennismaking en inventarisatie
  Wij gaan met u in gesprek om te inventariseren wat uw wensen zijn en wat u wilt bereiken. Wij vertellen u wat wij daarin kunnen betekenen. Tegelijkertijd laten wij ons door u informeren: een goede kennismaking met u en uw bedrijf, dienst en/ of product is namelijk bepalend voor het weergeven van de juiste sfeer en toonzetting!
 2. Eerste opzet
  Samen met u zetten we een menustructuur op. Hierbij wordt in grote lijnen bepaald wat er inhoudelijk op uw site moet komen. Ook wordt bepaald hoe uw site moet gaan heten: de zogenaamde .url, en leggen wij de domeinnaam voor u vast. In overleg kunnen er meerdere domeinnamen voor u worden gereserveerd.
 3. Inhoudelijke informatie verzamelen
  Aan de hand van de menustructuur gaan wij u interviewen en verzamelen wij informatie wat van belang kan zijn voor het vertellen en compleet maken van uw verhaal.
 4. Creëren
  Op basis van de input die wij hebben verzameld gaat de ontwerper aan de slag met een webdesign, wordt eventueel een fotograaf ingeschakeld en gaan wij de SEO teksten schrijven (link naar tekst over web teksten) (of redigeren en optimaliseren we door uzelf aangeleverde webteksten). Vervolgens wordt de site in elkaar gezet. Daarbij wordt uiteraard nauwkeurig gekeken naar wat technisch mogelijk is en hoe uw site optimaal gaat functioneren. Wij stemmen telkens met u af of we op de goede weg zitten en schaven alles bij totdat iedereen tevreden is.
 5. Lanceren!
  Altijd een spannend moment. En in de aanloop hiernaartoe kunnen wij u helpen uw publiek vast voor te bereiden door middel van bijvoorbeeld een social media campagne en/ of een nieuwsbrief via email.
 6. Onderhouden
  Wanneer een site is gelanceerd is het werk niet klaar. Door middel van SEO en eventueel SEA zorgen wij ervoor dat uw site actueel blijft en zo hoog mogelijk wordt gewaardeerd door zoekmachines als Google en Bing. Ook het opfrissen en regelmatig plaatsen van nieuwe content is belangrijk voor een site om goed te blijven presteren. Daarnaast zorgen wij er bij de hosting voor dat uw site technisch actueel blijft en continu goed beveiligd is tegen hackers en virussen.

Wilt u uw online presentatie naar een hoger niveau brengen? Daar hebben wij wel ideeën over. En we kunnen het nog breder trekken door het totaalplaatje te optimaliseren: de huisstijl, online marketing inclusief social media, publicaties, brochures en ander drukwerk, noem maar op, wij wisselen graag eens met u van gedachten en een offerte kan altijd vrijblijvend worden uitgebracht.