Wie is niet het liefst gewoon met zijn of haar vak bezig? Voor menig ondernemer is de administratie dan ook een vervelende bijkomstigheid. Het inboeken van facturen en bankmutaties, de BTW aangifte… het kost allemaal veel tijd en er zijn altijd deadlines om rekening mee te houden.

Waarom zou je het dan niet uitbesteden?

De kosten wegen gemakkelijk op tegen de tijd die je ervoor terugkrijgt. Tijd om te ondernemen!
Wij zijn efficiënt en zijn bekend met de meeste gangbare boekhoudprogramma’s. Het opzetten van een administratie, een wekelijkse, maandelijkse of driemaandelijkse update, factureren, betalingen uitvoeren, het jaarwerk voorbereiden – in overleg kan er heel veel. Daarvoor hoeven wij ook niet altijd bij onze klanten op kantoor te zitten, op afstand en online kunnen de meeste werkzaamheden vaak prima worden gedaan.

Omdat het werken met cijfers en Euro’s altijd op vertrouwen gaat is het tekenen van een geheimhoudingsverklaring geen enkel probleem. Op aanvraag kunnen wij ook referenties overleggen.

We komen graag langs om te bespreken hoe wij ervoor kunnen zorgen dat de boekhouding altijd op orde is, uiteraard geheel vrijblijvend.