Soms krijg je een recensie waar je even stil van wordt. Waaruit blijkt wat je over de jaren met elkaar hebt opgebouwd. Met gepaste trots geven we deze dan ook een plekje op deze pagina.

Eddy Jutte is een enthousiaste ondernemer. Als je drie bedrijven runt; JE Salespartner, Duikbedrijf DTS en projectbegeleidingsbureau Sprocket, moet je ook wel super gedreven zijn én zorgen dat je een sterk team om je heen hebt. WS Management Support is al jarenlang ondersteunend partner voor Eddy’s bedrijven en projecten.
Waarom? Dat vertelt hij hier:

“Als je op zoek bent naar professionele ondersteuning op het gebied van bedrijfsadministratie, marketing en sales, dan is WS Management Support absoluut een aanrader. Wendy, de oprichtster van het bedrijf, heeft jarenlange ervaring als Management Assistent en biedt haar expertise aan als ondersteuner voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en professionele hulp.

Wendy heeft een scherp oog voor detail en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van het bijhouden van boekhoudingen tot het opzetten van effectieve marketingcampagnes. Ze is altijd professioneel, betrouwbaar en bereid om haar kennis te delen om uw bedrijf verder te ontwikkelen. Bovendien is Wendy een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken. Ze is betrouwbaar en altijd bereid om de extra mijl te gaan om haar klanten tevreden te stellen.

Kortom, ik kan WS Management Support van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner op het gebied van administratie, marketing en sales. Wendy is een echte professional en haar ondersteuning en toewijding zal zeker bijdragen aan het succes van uw bedrijf.”

Eddy Jutte

Jutte Holding BV.